Τετάρτη 7 Απριλίου 2010


"Πάλι δεν θα πληρωθούν οι ωρομίσθιοι"


"Παρόλο που το Υπουργείο Παιδείας έστειλε τις πιστώσεις για τους ωρομίσθιους εδώ και αρκετό καιρό κάποιες ΥΔΕ αρνούνται να πληρώσουν βρίσκοντας κάποιες προφάσεις.
1) Δεν δέχονται να πληρώσουν γιατί δεν ξέρουν το ποσοστό που θα διαμορφωθεί η πίστωση!! Παραγνωρίζοντας το έγγραφο του Υπ.Οικονομικών για την πραγματοποίηση του 8% μηνιαίως.
2) Δεν μπορούν να πληρώσουν δεδουλευμένα του 2009 γιατί δεν έχουν απόφαση του Γενικού Λογιστηρίου ότι μπορούν να πληρώσουν ...
παρελθόντα έτη!! παρά το ότι το έγγραφο του Υπ. Παιδείας που αναφερόταν στη μεταφορά της πίστωσης ανέφερε ότι τα χρήματα προορίζονται και για προηγούμενα χρόνια. Αυτό το έγγραφο δεν το αναγνωρίζουν γιατί είναι άλλου Υπουργείου!! περιμένουν τον Σαχινίδη να βάλει την ρημαδοϋπογραφή (για χρήματα που ήδη έχουν ή είχαν προβλεφθεί!!)
3)Το καινούργιο πρόβλημα τώρα για του 2010 τα δεδουλευμένα, είναι μήπως πρέπει να μειωθεί το ωρομίσθιο (11¤) σύμφωνα με τον καινούργιο νόμο που περικόπτει τις αποδοχές; και πόσο;
Έτσι όπως πάμε και με την διαδικασία του πιγκ-πογκ ΥΔΕ - Ελεγκτικό Συνέδριο- Δημόσιο Ταμείο, θα πάρουν λεφτά τον Αύγουστο, με το γελοίο της υπόθεσης να υπάρχουν τα χρήματα!
Κυρία Διαμαντοπούλου κάντε κάτι, πάρτε τηλέφωνο τον σύντροφο Σαχινίδη , να δώσει εντολή άμεσα και με υψηλό βαθμό προτεραιότητας για την πληρωμή, να τελειώνουμε!"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: