Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.



Καλώς ήλθατε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. Σκοπός μας είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών για θέματα που αφορούν την τεχνική επαγγελματική εκπαίδευση, όπως επίσης και για όλες τις εξελίξεις από το χώρο της παιδείας.Για ανάρτηση Αρθρων, Παρατηρήσεων η Θέσεων, στείλτε στο achilleas@oltee.gr η στο τηλ. 6947 261971.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ


  1. 1.Οργανωτική Επιτροπή Ημερίδας:

το Δ.Σ. της Α΄ Ε.Λ.Τ.Ε.Ε.Θ. 

1

Αλέξανδρος

Σαχπεκίδης

Ηλεκτρολόγος ΠΕ 17.07, Πρόεδρος

alexsahp@yahoo.gr 

2

Βάγια

Τσίτσιλα

Οδοντίατρος ΠΕ 14.02, Αντιπρόεδρος

vtsitsila@gmail.com 

3

Απόστολος

Νούσκαλης

Ηλεκτρονικός ΠΕ 17.08, Γραμματέας

aponouska@yahoo.gr 

4

Δημήτρης

Κυρούδης

Μηχανοτεχνίτης ΔΕ 01.02,Ταμίας

dkyroudis62@gmail.com 

5

Δημήτρης

Αμπόνης

Αρχιτέκτων μηχανικός ΠΕ 12.02, Οργανωτικός Γραμματέας

damponis@gmail.com 

6

Κυριάκος

Δέρας

Ηλεκτρονικός ΠΕ 17.08, Μέλος

deras2@otenet.gr 

7

Γιώργος

Μπαλόμπας

Μηχανολόγος ΠΕ 17.06, Μέλος

gbalobas@gmail.com 

8

Νεκτάριος

Νικολάου

Ηλεκτρολόγος, ΠΕ 17.07, Μέλος

nikolaunek@yahoo.gr 

9

Ανθή

Σεραφείδου

Νοσηλευτικής, ΠΕ 18.10, Μέλος

serafeidou@gmail.com 

Εκπαιδευτικοί της Τ.Ε.Ε. 

10

Δήμητρα

Γκίρλου

Αισθητικής ΠΕ 18.04

di.gkirlou@gmail.com

11

Αθανάσιος

Κυριακίδης

Γεωπόνος ΠΕ 14.04

sakiskyriakidis@gmail.com

12

Ευστράτιος

Ντουμανάκης

Οχημάτων ΠΕ 18.18

entoum@gmail.com

13

Κωνσταντίνος

Ρογκώτης

Οχημάτων ΠΕ 18.18

krogo@otenet.gr

14

Ρίζος

Ιωαννίδης

Πληροφορικής, ΠΕ 20

rizious@yahoo.com



Περισσότερα...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Λόγω των εκλογών των κατά τόπους ΕΛΜΕ για εκλογή αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΟΛΜΕ

 παρακαλούμε

Περισσότερα...

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Η ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ 19/4 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

Απόφαση ντροπής για τους υπόψηφιους με αναπηρία των πανελλαδικων εξετάσεων στο Ηράκλειο

19/04/2011

Σάλο έχει προκαλέσει στην εκπαιδευτική κοινότητα της Κρήτης η περίεργη, αν όχι απαράδεκτη, απόφαση του υπουργείου Παιδείας να ορίσει ενόψει των πανελλαδικών εξετάσεων ως κέντρα εξέτασης για τους υποψήφιους με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες των ΕΠΑ.Λ. της Κρήτης σχολεία σε Αθήνα και Πειραιά.

Περισσότερα...

«ΣΤΟΥ ΚΩΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ»

Παρά τις δεκάδες ερωτήσεις που έχουν κατατεθεί στη Βουλή των Ελλήνων από βουλευτές όλων των κομμάτων, παρά τις υπογραφές που έχουν συγκεντρωθεί με τις διαμαρτυρίες και που έχουν δημοσιοποιηθεί από εκατοντάδες εκπαιδευτικούς όλης της επικράτειας, παρά τις καταγγελίες που έχουν σταλεί στο υπουργείο  παιδείας και έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο από δεκάδες πρωτοβάθμια αλλά και τα δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα των εκπαιδευτικών,

Περισσότερα...

Σύσκεψη με τον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης Κρήτης για το στεγαστικό πρόβλημα του 5ου ΕΠΑ.Λ και της 1ης ΕΠΑ.Σ Ηρακλείου.

 Πραγματοποιήθηκε σήμερα 07/04/2011, στο γραφείο του Περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης, σύσκεψη με όλους τους αρμόδιους φορείς και θέμα «Το στεγαστικό πρόβλημα του 5ου ΕΠΑ.Λ και της 1ης ΕΠΑ.Σ Ηρακλείου». Η σύσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από αίτημα (Α.Π. 239/23-3-2011) της  Ένωσης Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΛΤΕΕ) Ηρακλείου προς τον Περιφερειακό Διευθυντή για το συγκεκριμένο θέμα.

Περισσότερα...

ΑΝΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Β΄ ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

            Η ΕΛΤΕΕ Πειραιά όπως άλλωστε και όλες οι ΕΛΤΕΕ της Ελληνικής Επικράτειας, είναι οι Ενώσεις Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης που έχουν καθήκον και υποχρέωση να στηρίζουν τους εκπαιδευτικούς που εργάζονται στα σχολεία της ΤΕΕ και το δικαίωμα  αυτό δεν το εκχωρούν σε κανένα άλλο φορέα που ψευδεπίγραφα θέλει να δραστηριοποιείται σε χώρους της εκπαίδευσης που δεν μπορεί εκ φύσεως και εκ θέσεως να στηρίξει και να υποστηρίξει.

Περισσότερα...

« ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΕΠΑΣ »

               Το ΓΛΚ  / 22η Διεύθυνση Μισθολογίου / Τμήμα Α' με το 2/6551/0022/14-10-2010 έγγραφό του ερμηνεύοντας αυθαίρετα την παραγ. 1β του Ν. 3205/2003 κατατάσσει τους Διευθυντές των ΕΠΑΣ  στους Διευθυντές των Τεχνικών Επαγγελματικών Σχολών ( ΤΕΣ ) περικόπτοντας το επίδομα θέσης ευθύνης από 130 € που λάμβαναν σε 115 €.

Περισσότερα...

« Επισήμανση για το Τεχνολογικό Λύκειο »

 

          Ενόψει της μεταρρύθμισης της τεχνικής επαγγελματικής εκπαίδευσης και σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα ανακοινωθέντα  από το ΥΠΔΜΘ, αλλά και από πληροφορίες που προέρχονται  από υπηρεσιακούς παράγοντες,  πρόκειται να ανακοινωθεί το σχέδιο νόμου εντός των προσεχών ημερών για το Τεχνολογικό Λύκειο όπου προκύπτουν σημαντικές αλλαγές στην τεχνική επαγγελματική εκπαίδευση σε σχέση με την υπάρχουσα κατάσταση.

Περισσότερα...

« Συγχώνευση Σχολικών Μονάδων τεχνικής επαγγελματικής εκπαίδευσης »

        Ενόψει της μεταρρύθμισης της τεχνικής επαγγελματικής εκπαίδευσης με την μετατροπή των ΕΠΑΛ & ΕΠΑΣ σε Τεχνολογικά Λύκεια δεν θα πρέπει να γίνει καμία συγχώνευση ή κατάργηση σχολικής μονάδας  γιατί υπάρχει μεγάλη ανάγκη νέων σύγχρονων σχολικών μονάδων που θα στεγάζονται σε κατάλληλα κτήρια που θα είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα εργαστήρια  συμβατά με την  εξελιγμένη τεχνολογία της αγοράς εργασίας.

Περισσότερα...

«Πλήρωση θέσεων Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης »

                                                                         Με την ανακοίνωση της προκήρυξης των σχολικών συμβούλων με το υπ'  αρ. πρωτ. Y-17 / 21478 / Δ2/21-2-2011, για την επιλογή και πλήρωση 420 θέσεων Σχολικών Συμβούλων και των καθορισμό της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων Σχολικών Συμβούλων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, έγγραφο Φ351.1/3/19075/Δ1-ΦΕΚ 247/Β/15-2-2011.


Περισσότερα...
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>
Σελίδα 1 από 15

Δεν υπάρχουν σχόλια: