Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016


16ο Συνέδριο της ΟΛΤΕΕ





Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εργασίες του 16ου Τακτικού Συνεδρίου των Αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.) που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και το Σάββατο 1 και 2 Ιουλίου 2016 στην Θεσσαλονίκη, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Τεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το Καταστατικό της Ομοσπονδίας, το Τακτικό Συνέδριο συγκαλείται κάθε δύο χρόνια. Συμμετέχουν οι εκλεγμένοι Αντιπρόσωποι των πρωτοβάθμιων συνδικαλιστικών Ενώσεων Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Λ.Τ.Ε.Ε.) από όλη την Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου έγιναν τοποθετήσεις, εκφράστηκαν απόψεις, διενεργήθηκε εκτεταμένη συζήτηση για τα προβλήματα που ταλανίζουν την Τ.Ε.Ε. και τα σχολεία της.
Επίσης παρουσιάστηκαν θέματα των τοπικών Ενώσεων και ο Απολογισμός Πεπραγμένων του απερχόμενου Δ.Σ. Λήφθηκαν αποφάσεις για την ανάπτυξη – ενίσχυση της Τ.Ε.Ε και του συνδικαλιστικού της κινήματος, που περιλήφθηκαν στο Διεκδικητικό Πλαίσιο και στο Πρόγραμμα Δράσης της επόμενης διετίας.
Το 16ο Τακτικό Συνέδριο έληξε με τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής για την συνδικαλιστική περίοδο 2016-18.

Δεν υπάρχουν σχόλια: