Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Κέντρο Νευροανάδρασης

Κέντρο Νευροανάδρασης

Εκτύπωση
Το Κέντρο Νευροανάδρασης αποτελεί ένα ολοκληρωμένο κέντρο ψυχικής υγείας με εστίαση στην θεραπευτική μέθοδο της Nευροανάδρασης. Σκοπός του είναι η πρόληψη και θεραπεία των νευροψυχολογικών διαταραχών, η συμβολή στην ψυχοκοινωνική αποκατάσταση των ψυχικά πασχόντων, η ψυχοκοινωνική μέριμνα, η συμβουλευτική καθώς και οι μαθησιακές δυσκολίες.

Όλες οι υπηρεσίες που εφαρμόζονται στο Κέντρο Νευροανάδρασης είναι ανθρωποκεντρικές και έχουν ως γνώμονα την την παροχή εξειδικευμένων θεραπευτικών παρεμβάσεων για κάθε άτομο ξεχωριστά. Η συνεργασία όλων των απαραίτητων ειδικοτήτων και ο συνδυασμός των διαφόρων θεραπευτικών λύσεων δημιουργούν την κατάλληλη υποδομή για μια πιο αποτελεσματική προσέγγιση του προβλήματος.

Το Κέντρο στελεχώνουν εξειδικευμένοι και έμπειροι επαγγελματίες, όπως Ψυχίατροι, Ψυχολόγοι, Ειδικοί Παιδαγωγοί, Λογοθεραπευτές κ.α. ικανοί να δώσουν μια ολιστική λύση στο πρόβλημα σας.


Ένα επίσης σημαντικό μέρος της λειτουργίας του
Κέντρου Νευροανάδρασης αφορά την έρευνα πάνω στις εφαρμοσμένες νευροεπιστήμες καθώς και στις μαθησιακές δυσκολίες. Ο εξοπλισμός που διαθέτουμε, καθώς και η ερευνητική δραστηριότητα των μελών του Κέντρου Νευροανάδρασης, μας καθιστούν ικανούς να βοηθήσουμε στην εξερεύνηση του ανθρώπινου εγκεφάλου.
Παράλληλα με την ερευνητική δραστηριότητα του κέντρου μας, δραστηριοποιούμαστε στον τομέα της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού σε θέματα ψυχικής υγείας. Η ενημέρωση αυτή γίνεται υπό την μορφή ημερίδων – συνεδριών καθώς και σεμιναρίων για ειδικούς και το ευρύ κοινό

Δεν υπάρχουν σχόλια: