Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013και ώρα 11.30-15.00


Ημερίδα-Έκθεση Τεχνημάτων Τεχνολογίας στις αποθήκες Α.Σ.Ο. του Δήμου Σικυωνίων

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας δια του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων και με τη συνεργασία της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Τεχνολογίας (ΠΕΚΑΤΕ),οργανώνουν  Ημερίδα-Έκθεση Τεχνημάτων Τεχνολογίας,                                                 την Παρασκευή 12 Απριλίου 2013και ώρα 11.30-15.00,  με θέμα:
«Η παιδαγωγική του ενεργητικού σχολείου-Το μάθημα της Τεχνολογίας στη Γενική εκπαίδευση»,
η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας .
Στην ημερίδα θα γίνει παρουσίαση της τεχνικής της  διδασκαλίας του  μαθήματος της Τεχνολογίας με παραδείγματα και προτάσεις και θα αναδειχθεί η σημασία του  ως εμπράκτου λόγου στην εξέλιξη των μαθητών. 
Την Πέμπτη , Παρασκευή & Σάββατο 11,12 &13-04-2013 στις αποθήκες Α.Σ.Ο. του Δήμου Σικυωνίων (πλησίον Δημαρχείου) θα λειτουργεί «Έκθεση Τεχνημάτων Τεχνολογίας», των μαθητών των Γυμνασίων της Κορινθίας. Η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 9.00-14.00 στις 11&12 Απριλίου 2013 ώστε να την επισκεφτούν τα σχολεία που επιθυμούν και το Σάββατο από τις 10.00-13.00 για γονείς-κηδεμόνες και κάθε ενδιαφερόμενο.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Η Ημερίδα υλοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α’/ βάθμιας και Β’/βάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου.
Ο  Διευθυντής  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Κορινθίας


Βασίλειος Σαμαράς
Δρ. Μηχανικός



KorinthosTV.com : Ημερίδα-Έκθεση Τεχνημάτων Τεχνολογίας στις αποθήκε...: Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας δια του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων και με τη συνεργασία της Πανελλήνιας Ένωσης Καθ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: