Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Γυμνάσιο Αθικίων - Σύλλογος Γονέων - Μαθητική Κοινότητα: Συμμετοχή του Γυμνασίου Αθικίων στην Έκθεση Τεχνολ...

Γυμνάσιο Αθικίων - Σύλλογος Γονέων - Μαθητική Κοινότητα: Συμμετοχή του Γυμνασίου Αθικίων στην Έκθεση Τεχνολ...:          

ΣΆΒΒΑΤΟ, 13 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2013

Συμμετοχή του Γυμνασίου Αθικίων στην Έκθεση Τεχνολογίας !!!


                                             Γυμνάσιο Αθικίων Αρχική Σελίδα !!!         



Το Γυμνάσιο Αθικίων πρωτοπόρο σε όλες τις μαθητικές δραστηριότητες πήρε μέρος στην Έκθεση Τεχνολογίας που διοργάνωσε η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας δια του γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων από την Πέμπτη 11 Απριλίου 2013 έως και το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 στις αποθήκες Α.Σ.Ο του Δήμου Σικυωνίων.
  

Στην παραπάνω Έκθεση οι μαθητές του Γυμνασίου μας με επικεφαλής την καθηγήτρια Τεχνολογίας κα. Ρουμελιώτη Γεωργία παρουσίασαν τις κατασκευές τους  και την διαδικασία υλοποίησης τους στα πλαίσια του μαθήματος της Τεχνολογίας .(Ατομικές εργασίες η Α΄τάξη και Ομαδικές η Β΄τάξη).
Τα έργα που παρουσίασαν οι μαθητές αξιόλογα και εντυπωσιακά, έδιναν το αίσθημα της δημιουργίας και της ομαδικότητας !!! 
Συγχαρητήρια στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας για την πρώτη Έκθεση Τεχνολογίας που άφησε άριστες εντυπώσεις στους εκατοντάδες μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς που την επισκέφτηκαν. 

 Συγχαρητήρια σ' όλους τους μαθητές των Γυμνασίων που πήραν μέρος στην Έκθεση της Τεχνολογίας.                 Η προσπάθεια και το αποτέλεσμα της Έκθεσης ήταν εντυπωσιακό.

 Κλείνοντας, ως Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου Αθικίων θέλουμε να δώσουμε τα εύσημα σ' όλη την Εκπαιδευτική Κοινότητα του Γυμνασίου μας για την σπουδαία δουλεία που κάνουν. Τέλος αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΆΒΟ στη μαθητική κοινότητα για τις προσπάθειες της, σ' όλους τους τομείς  των δραστηριοτήτων της. 



 

 
 
 











                                    Γυμνάσιο Αθικίων Αρχική Σελίδα !!!           Το Γυμνάσιο Αθικίων πρωτοπόρο σε όλες τι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: