Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Δημοψηφίζω

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (Τ.Ε.Ε.)

Ο διαδικτυακός αυτός χώρος σας προσφέρει τη δυνατότητα να διατυπώσετε την άποψή σας για την Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση (Τ.Ε.Ε.)

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ
Δεν είναι δεσμευτικό να απαντήσετε υποχρεωτικά σε κάποιο πεδίο…


1. Θεωρώ ότι η Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση πρέπει να είναι ΔΩΡΕΑΝ, Τυπική, ΔΗΜΟΣΙΑ και να παρέχεται αποκλειστικά από το Υπουργείο ΠΑΙΔΕΙΑΣ.


2. Η Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ τα ΕΠΑ.Λ. και οι ΕΠΑ.Σ. και να μην υπάρξει νέο σχολείο της Τ.Ε.Ε.


3. Υποστηρίζω ένα Τεχνικό Σχολείο που μεταδίδει Γνώση, καλλιεργεί Δεξιότητες, αξιοποιεί Ικανότητες, χορηγεί Απολυτήριο ισότιμο του ΓΕ.Λ. και Πτυχίο Ειδικότητας με αναγνωρισμένα επαγγελματικά δικαιώματα.


4. Θέλω ένα αναβαθμισμένο Τεχνικό Σχολείο, ελκυστικό, με ΟΛΟΥΣ του Τομείς και τις Ειδικότητες σε λειτουργία (χωρίς καταργήσεις), με αυξημένη δυνατότητα πρόσβασης των αποφοίτων του στα Τ.Ε.Ι. και με 4ο έτος που θα περιέχει την πρακτική άσκηση, για την πρόσβαση στην αγορά εργασίας με αυξημένα προσόντα, σύμφωνα και με την πρόταση της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.


5. Η Κατάρτιση που παρέχουν τα Ι.Ε.Κ. πρέπει να απευθύνεται ΜΟΝΟ σε Ενήλικες, αποφοίτους της Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης και ΟΧΙ σε ανήλικα παιδιά, αποφοίτους Γυμνασίου.


Παρακαλούμε δώστε κάποια στοιχεία που σας αφορούν (κανένα πεδίο δεν είναι δεσμευτικό)…

Όνομα: Επώνυμο:
email: Πόλη:
Σχόλιο:
Πρόταση μορφής αγώνα:


Προσοχή!! Ειναι υποχρεωτική έστω και μια απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: