Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

προμήθεια μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών με έκπτωση 20%.

ΕΚΠΤΩΣΗ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ

Παρακαλούμε να ενημερώσετε τους συναδέλφους (και ειδικότερα τους νεοδιόριστους ή αναπληρωτές) που χρησιμοποιούν για την μετακίνησή τους τον προαστιακό ότι ισχύει η δέσμευση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ  για προμήθεια μηνιαίας κάρτας απεριορίστων διαδρομών με έκπτωση 20%. Για την προμήθειά της πρέπει να ακολουθηθεί η εξής διαδικασία:
Οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Α΄ ΕΛΜΕ Κορινθίας τα στοιχεία τους: ΟΝΟΜΑ, ΕΠΩΝΥΜΟ, Α.Δ.Τ., ΔΙΑΔΡΟΜΗ. Τέλος, επειδή την κάρτα μπορούν να την προμηθεύονται και να την ανανεώνουν μόνον στο εκδοτήριο ΚΟΡΙΝΘΟΥ ή στο ΣΤΑΘΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ, πρέπει να αναφέρουν σε ποιο από τα δύο εκδοτήρια θα γίνει η έκδοση της κάρτας τους.
Η ανωτέρω διαδικασία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 11/12/13. Η κατάσταση των ενδιαφερομένων θα αποσταλεί στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και μετά από περίπου 5 εργάσιμες - καλώς εχόντων των πραγμάτων – θα είναι δυνατή η προμήθεια εκπτωτικής κάρτας με την καταβολή του μειωμένου αντιτίμου στο εκδοτήριο που έχει ο καθένας επιλέξει. Εννοείται ότι θα υπάρξει τις επόμενες ημέρες νέα ανακοίνωση.
         

A΄  Ε.Λ.Μ.Ε. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΑΡΓΟΥΣ 17 - 19 ΚΟΡΙΝΘΟΣ 20100
ΤΗΛ. – FAX:  27410  26860
ΚΟΡΙΝΘΟΣ  4-10-2013

                                          Α.Π 192


ΠΡΟΣ:  Δ/ΝΤΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Α΄ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ






Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο     Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ ΧΑΡΜΠΙΛΑΣ                                              ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΠΙΚΕΛΗΣ        

Δεν υπάρχουν σχόλια: