Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ήρθε η ώρα να συντονιστούμε και να αποτελέσουμε έναν επίσημο σύλλογο αναπληρωτών εκπαιδευτικών τεχνικών ειδικοτήτων

Ήρθε η ώρα να συντονιστούμε και να αποτελέσουμε έναν επίσημο σύλλογο αναπληρωτών εκπαιδευτικών τεχνικών ειδικοτήτων που δεν θα χάνει χρόνο και δυνάμεις περιμένοντας μπροστά σ' έναν υπολογιστή. Αρχικός στόχος είναι να έρθουμε σε επαφή, μέσω των εκπροσώπων μας, με αρμόδιους φορείς και αντί να ζητάμε ατομικά ενημέρωση π.χ. για ύπαρξη κενών και κλήσεις αναπληρωτών, να απαιτούμε άμεση και έγκυρη ενημέρωση ως επίσημος σύλλογος. Όπως θα διαβάσατε σε προηγούμενες συζητήσεις, έχουν γίνει ήδη κάποιες πρώτες ενέργειες και θα εντατικοποιηθούν τις επόμενες μέρες.

Είμαι πρόθυμη να διαθέσω όλο το χρόνο που μου εξασφαλίζει η ανεργία μου για την οργάνωσή μας.

Ζητώ τη στήριξη των μελών της ομάδας και παρακαλώ όσοι συμφωνείτε, να μου στείλετε σε μήνυμα εδώ στο facebook ή στο e-mail: fkokoliou@yahoo.com το ονοματεπώνυμο, το e-mail, την ειδικότητα και τον τόπο διαμονής σας.

Χρειάζονται άτομα απ' όλη την Ελλάδα και ο καθένας θα μπορούσε να εκπροσωπήσει και συναδέλφους που δεν είναι μέλη στο facebook και να προωθήσει την πρόσκληση αυτή μέσω e-mail ή και προφορικά προκειμένου να γίνουμε περισσότεροι και πιο ισχυροί.

Δεν δικαιολογείται κανείς να απουσιάζει από αυτή τη μάχη!

Περιμένουμε τις ιδέες σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: