Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Εργαστήριο για τις ερευνητικές εργασίες


Εργαστήριο για τις ερευνητικές εργασίες στην Α’ Λυκείου από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Εργαστήριο με θέμα: «οι ερευνητικές εργασίες της Α’ Λυκείου στην Κορινθία, το α’ τετράμηνο της σχολικής χρονιάς», διοργανώνει το τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Η εκδήλωση θα γίνει την προσεχή Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου και ώρα 7:30 μ.μ., στο κτήριο του Δημοτικού Θεάτρου Κορίνθου.Η διοργάνωση γίνεται από την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας και το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Η είσοδος στον χώρο θα είναι ελεύθερη.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
1η Συνεδρία – Συντονίστρια: Εύα Παπαντωνίου, ΔΔΕ Κορινθίας.
17.30 – 18.00: Χαιρετισμοί (Χριστόφας Κωμαΐτης, Διευθυντής ΔΔΕ Κορινθίας, Αθανάσιος Κατσής, Πρόεδρος ΤΚΕΠ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Σχολικοί Σύμβουλοι).
18.00 – 18.30: Εισαγωγή και πλαίσιο του εργαστηρίου, Γιώργος Μπαγάκης, ΤΚΕΠ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
2η Συνεδρία – Συντονιστής: Bασίλης Σαμαράς, Α’ Λυκείου Κορίνθου.
18.30 – 19.30: Παρουσίαση posters των ερευνητικών εργασιών των Λυκείων της Κορινθίας.
3η Συνεδρία – Συντονίστρια: Ντίνα Σχίζα,  Μέλος της Επιστημονικής Ομάδας Επιμόρφωσης των project του ΟΕΠΕΚ.
19.30 – 20.30: Παρεμβάσεις, συζήτηση για τα θετικά στοιχεία, τις δυσκολίες και τις προοπτικές των ερευνητικών εργασιών (project).
20.30 – 21.00: Σύνοψη, κλείσιμο εργαστηρίου, Αικατερίνη Αδάμ, Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας,  Ντίνα Σχίζα,  Μέλος της Επιστημονικής Ομάδας των project του ΟΕΠΕΚ, Γιώργος Μπαγάκης, ΤΚΕΠ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: